Darrers dies per a inscriure activitats a la Setmana de la Pedra seca 2023

El termini d’inscripció per a la quarta edició de la Setmana de la Pedra Seca estarà obert fins divendres 17 de novembre. L’esdeveniment cultural tindrà lloc entre el 24 de novembre i el 3 de desembre de 2023

A un mes de la celebració de la 4a Setmana de la Pedra Seca, ja hi ha més d’una quarantena d’activitats confirmades que giren al voltant de tres eixos temàtics: la descoberta, l’aprenentatge i la divulgació. Entre les propostes hi ha jornades amb experts sobre pedra seca, propostes de voluntariat per reconstruir construccions de pedra seca, rutes guiades o exposicions, entre d’altres.

Per participar en la Setmana de la Pedra Seca només cal organitzar una activitat relacionada amb aquesta temàtica entre el 24 de novembre i el 3 de desembre de 2023. La convocatòria està oberta a institucions, entitats públiques i privades, col·lectius i grups de voluntaris i voluntàries vinculades al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca.

El termini per inscriure activitats estarà obert fins divendres 17 de novembre i poden fer-se a través del formulari del web oficial: www.setmanapedraseca.cat, on també poden consultar-se ja el calendari i mapa d’accions confirmades.

La 4a edició de la Setmana de la Pedra Seca es celebrarà entre el 24 de novembre i el 3 de desembre, coincidint amb el cinquè aniversari de la declaració d’aquesta tècnica com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

Deixa un comentari