Els gegants de Manlleu protagonitzen una nova sessió de la Mostra de Cinema Etnogràfic

En Jordi i la Montserrat, la primera parella de gegants de Manlleu, fan cent anys! Aquesta sessió i de la mà de l’activista cultural i expert en patrimoni festiu, Jan Grau i de l’antropòleg i comissari de l’exposició “Que comenci la festa. Cent anys fent ballar els gegants a Manlleu”, Pol Rifà, permetrà fer un repàs als cent anys d’història dels gegants de Manlleu. La sessió girarà al voltant de les imatges enregistrades fa més de 40 anys pel realitzador i activista cultural manlleuenc Carles Molist. També, durant la sessió es projectaran dos NO-DO’s de la dècada de 1950 i que mostra les primeres sortides dels gegants de Manlleu.

Data: Dijous 2 de novembre a les 18h              

Lloc: Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu. Carrer del Pont, 16. Manlleu

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari