“La última feria”, projecció i debat a la Mostra de Cinema Etnogràfic

El pròxim dijous 2 de novembre a les 18.30h tindrà lloc la segona sessió del cicle de cinema etnogràfic que organitza conjuntament el Museu Etnològic i de Cultures del Món i l’Institut Català d’Antropologia (ICA) en el marc de la 13a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic i que té com a temàtica, la mort i les espiritualitats.

Sessió presentada per Jordi Moreras (antropòleg, URV). Comptarà amb la presència del director del documental, Ricardo Íscar.

Lloc: Museu Etnològic i de Cultures del Món (C. Montcada 12, Barcelona).

“La última feria” (34′)
Direcció: Ricardo Íscar
Producció: Marieke van den Bersselaar
Any de producció: 2015
Idioma: castellà
Distribuïdora: Polar Star Films

Quina pot ser la fira més sorprenent? Sí, l’última de totes: una fira funerària.

Per a tots nosaltres, la vida és una pel·lícula amb un final predictible. Amb 7 mil milions de clients futurs en ment, les empreses espanyoles i portugueses del sector funerari es reuneixen cada any a Orense per a mostrar els seus últims productes i serveis. Hi ha taüts amb diamants i folres de visó, urnes de fusta, creus de Swarovski com a regals i cotxes de luxe per a un públic de classe alta. En “La última feria”, la fascinació mòrbida, el terror i l’humor negre es reguen amb cava i pernil ibèric.

Deixa un comentari