El Museu del Ter i Cineclub Vic programen una nova sessió de la Mostra de Cinema Etnogràfic

L´EO és un burro de circ amb una connexió molt especial amb la seva domadora, però una nova llei animalista els obliga a separar-se. A partir d´aquest moment, viurà una odissea voltant per Polònia mostrant les diferents cares del país a través de diversos episodis: un viatge entre boscos, somnis, hooligans, camioners i altres animals. El veterà realitzador ens mostra el món a través de la mirada d´un burro, trobant una sensibilitat sorprenent i emocionant que ens endinsa en un terreny peculiar, al marge de les nostres convencions.

EO. Jerzy Skolimowski (Polònia, Itàlia, Regne Unit). 90 min. Any 2022

Data: Dimarts 7 de novembre a les  20h           

Població i lloc: Espai ETC Vic. Passeig de la Generalitat, 46. Vic

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari