Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic: projecció de “Nunca es demasiado tarde”

L’Institut d’Estudis Penedesencs, juntament amb l’Associació Dret a Morir Dignament, el Cineclub Vilafranca i la Societat Casal, organitza la projecció de la pel·lícula Nunca es demasiado tarde, d’Uberto Pasolini.

La pel·lícula narra la vida d’en John May, un meticulós funcionari del districte londinenc de Kennington amb una curiosa feina: la de posar‐se en contacte amb els familiars de les persones que han mort soles per tal que puguin assistir al funeral si ho desitgen.
En John és un home solitari, sense amics, meticulós, a qui li encanta la seva feina i sent una gran empatia vers aquestes persones que moren sense ningú al seu costat, fins al punt que quan no assisteix ningú de la família al funeral, ho fa ell. Un bon dia, sense previ avís, és acomiadat de la feina, després d’anys de dedicació.

Data: dissabte 18 de novembre a les 18h

Lloc: Cineclub – Sala Zazie. Rambla de Nostra Senyora, 37. Vilafranca del Penedès

Per més informació: Institut d’Estudis Penedesencs administració@iepenedesencs.org, 669 882 959

Deixa un comentari