Convocatòria oberta per al monogràfic: “Patrimonis vius: el patrimoni cultural immaterial davant els reptes de futur”

La revista Her&Mus. Heritage and Museography obre la crida a la presentació de manuscrits per al número monogràfic: “Patrimonis vius: el patrimoni cultural immaterial davant els reptes de futur”.

El monogràfic té per objectiu promoure una reflexió sobre els futurs del PCI i la seva salvaguarda de cara als desafiaments contemporanis, considerant els diversos agents i les dimensions que formen part d’aquest procés.

La coordinació del número anirà a càrrec de la Dra. Tania Martínez Gil (Orcid ID: Orcid ID: 0000-0002-4912-3621) i la Dra. Alejandra Canals Ossul (Orcid ID: 0000-0003-4717-7842), de la Universitat de Barcelona.

S’admeten articles de recerca, de reflexió, de revisió, estudis de cas, experiències didàctiques, descripció de projectes i ressenyes (de llibres, tesis doctorals, exposicions, etc.), però es prioritzaran aquells treballs que tinguin un enfocament científic i de recerca.

Els enviaments es poden fer fins el 31 de març de 2024 i s’accepten manuscrits en castellà, català, francès, anglès, italià o portuguès.

+ info: https://raco.cat/index.php/Hermus/callforpapers

Deixa un comentari