L’art d’un metge de poble

En deute amb el metge rural. Als 120 anys del naixement del Dr. Martí Casals

El passat dijous 2 de novembre es va inaugurar “L’art d’un metge de poble. En deute amb el metge rural. Als 120 anys del naixement del Dr. Martí Casals”, la nova exposició temporal del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

A Sant Feliu de Guíxols i la Vall d’Aro, el record del Doctor Martí Casals és el d’un metge que, sempre amb bicicleta, o amb la seva motocicleta Guzzi, recorria els camins del territori en el servei dels seus habitants, fos quina fos la situació.

La mostra, organitzada des de la Comunitat de Municipis de la Vall d’Aro per a la gestió del Metge Rural i amb l’assessorament d’Alfons Zarzoso, vol reconèixer la trajectòria de professionals mèdics i reflexionar sobre l’evolució de la medicina en el món rural.

Aquesta exposició de caràcter itinerant es podrà visitar a l’Antic Hospital, la seu principal del Museu d’Història, fins el 4 de febrer del proper any. Seguidament es traslladarà al Castell de Benedormiens de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, del 10 de febrer al 10 de març; i a continuació a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, del 21 de març al 26 de maig de 2024.

La inauguració es va retransmetre en directe a través del canal de YouTube del Museu d’Història. Podeu visualitzar el vídeo a: https://bit.ly/InauguracióArtMetgePobleSFG

Deixa un comentari