Tot a punt per la VIII Edició de la Setmana de l’Antropologia!

Del 20 al 25 de novembre celebrarem una nova edició de la Setmana de l’Antropologia: conferències, taules rodones, tallers, rutes… Una setmana d’activitats lliures i gratuïtes per apropar l’Antropologia a la societat.

Consulteu el programa: Setmana de l’Antropologia (VIII Edició) – Institut Català d’Antropologia

La Setmana de l’Antropologia és una iniciativa de l’Institut Català d’Antropologia i compta amb la participació de grups de treball i recerca, d’associacions, museus, universitats i professionals de l’antropologia nacionals i internacionals. Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner.

Ens trobem a la #AntropologiaSetmana!

Deixa un comentari