Torelló, protagonista d’una nova sessió de la Mostra de Cinema Etnogràfic

Pere Guitart Soler, reporter i cronista de Torelló, repassa alguns dels actes socials i culturals més interessants del darrer quart del segle XX a Torelló. Guitart va néixer el 8 de febrer de 1943. Va començar a filmar durant les excursions que feien amb la Colla Muntanyenca de Ramon Vinyeta a finals dels anys setanta. Ha reportat un gran nombre d’esdeveniments de Torelló fins als nostres dies i en aquesta sessió i sempre a través de la seva mirada, farem un repàs als més rellevants.

Es tracta de la sisena sessió, de les 8 que ha programat el Museu del Ter en el marc de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. Es tracta d’una iniciativa celebrada arreu del país i que parteix de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya. En aquesta es poden veure produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i patrimoni etnològic en general i combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, totes sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat.

Data: Dissabte 18 de novembre a les 19.30h

Lloc: Museu de la Torneria. Carrer de la Pau, 14. 08570 Torelló.

 Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari