Col·leccionant Passions. Somnis de paper

Dilluns, 27 de novembre de 2023. Cafè salon (Botigues Museu). Salàs de Pallars.

Un any més, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, les Botigues Museus de Salàs de Pallars, el Museu Comarcal de l’Urgell i el Museu de Cervera tornem a organitzar una Jornada, en el marc del programa Col·leccionant passions de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de Catalunya. En aquesta edició, la trobada està dedicada al col·leccionisme de material històric i etnològic en suport paper com cromos, cartells, goigs, programes de cinema, etc.

L’objectiu principal d’aquesta sessió és posar en valor el col·leccionisme com a eina de coneixement i investigació en l’àmbit etnològic català, oferir un lloc de trobada a aquelles persones que hi estiguin interessades i plantejar futures col·laboracions entre el sector públic i privat per posar en valor el patrimoni material i immaterial privat del nostre país.  

La inscripció és gratuïta, però cal fer reserva prèvia a reserves@ecomuseu.com.

Organitza:

Ecomuseu de les Valls d’Àneu / Botigues Museu de Salàs/ Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega/ Museu Comarcal de Cervera/ OPEI/ IDAPA/ Garsineu Edicions/ Darei

Col.labora:

Museu de Lleida

Deixa un comentari