CULTURA VIVA 2023. XI JORNADA DE PRESENTACIÓ DE LA RECERCA ETNOLÒGICA A LA CATALUNYA CENTRAL

El passat dissabte 11 de novembre de 2023 és va celebrar al Museu del Ter la XI Jornada de presentació de la recerca etnològica a la Catalunya Central. S’hi van presentar recerques etnològiques realitzades a la comarques d’Osona, el Lluçanès i Bages.

La jornada forma part del programa Cultura Viva, que és una iniciativa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya i té com a objectiu comunicar els resultats de les recerques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya. Cultura Viva retorna així a les comunitats que han estat objecte d’estudi els coneixement que elles mateixes han contribuït a crear. El programa es desenvolupa al llarg de l’any per tot el país.

Les jornades celebrades al Museu del Ter comptaven amb la presentació de 7 comunicacions de temàtiques variades però amb l’etnologia com a element comú. Els assistents varen poder escoltar recerques sobre: musicologia, religiositat popular o excursionisme entre d’altres.

En els següents enllaços hi podeu trobar un breu resum de les mateixes, així com la retransmissió de la jornada. Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Enllaç als resums: https://www.museudelter.cat/jornades-cultura-viva/

Enllaç a la retransmissió: https://youtube.com/live/6XmQTRnIHw0?feature=share

Deixa un comentari