Presentació de la Guia del Patrimoni Marítim i de la Costa Brava

Divendres 1 de desembre, el Museu de la Pesca acull l’acte de presentació d’un nou e-book dedicat al patrimoni marítim.

A les 18 h, es presentarà a la sala d’exposicions temporals la Guia del Patrimoni Marítim de la Costa Brava. 52 elements per gaudir-ne tot l’any, una edició en format digital que presenta en forma de fitxa cinquanta-dos elements del patrimoni immoble del litoral. Fars, llotges, ports, barraques, camins, ermites, torres de guaita… una selecció acurada d’espais singulars, icònics i sorprenents, entre Blanes i Portbou, que la guia localitza, descriu i interpreta per donar-los a conèixer a la societat. Aquesta iniciativa vol fomentar la visita presencial a aquests elements per gaudir tot l’any de la diversitat arquitectònica i paisatgística del nostre territori.

La guia ha estat elaborada per l’equip del Museu de la Pesca dins del projecte de cooperació “La Mar d’Història” impulsat pel GALP Costa Brava i el GALP Terres de l’Ebre.

A partir del mateix 1 de desembre es podrà descarregar gratuïtament al web xarxabrava.cat

Deixa un comentari