Com treballen els antropòlegs professionals?

Institut d’Estudis Catalans, sala Pi i Sunyer
C. del Carme, 47, Barcelona

Divendres 12 d’abril, de 16.00 a 18.00 h


L’ACPA (l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia) convida totes aquelles persones interessades en la professionalització i aplicació de l’Antropologia a la Mostra de projectes d’antropòlegs professionals. Durant l’acte, tres antropòlegs i una antropòloga professional compartiran les seves experiències recents en projectes aplicats. La mostra permetrà veure diversos usos que es poden fer de l’Antropologia i de la recerca qualitativa en contextos tant diversos com el món del disseny (Toni Navarro d’Edda Desing), el món de la innovació tecnològica i social (Jordi Colobrans, Fundació i2CAT i UB), el món de l’Antropologia aplicada a la consultoria (Helena Güell de Grup Sural) o el món de la gestió cultural (Artur Duart de Magma cultura).

Aquest acte inaugura un cicle de Tallers de Formació Professional i un Cicle d’Encontres Interdisciplinaris adreçat a antropòlegs i antropòlogues que està organitzant la Comissió d’Indústria i TIC de l‘ACPA.

2 respostes a “Com treballen els antropòlegs professionals?

  1. Feu les convocatòries massa tard… no tothom viu a Barcelona i es necessita organitzar una agenda per anar-hi. Igualment gràcies per organitzar-ho, potser la propera vegada…

  2. Tens tota la raó, xandra. Generalment intentem posar les notícies tan bon punt en tenim coneixement, però en aquest cas ens vam retardar una setmana degut a imponderables de la feina. La culpa no és de l’ACPA, sinó nostra.

Deixa un comentari