Cançons de pandero a Lleida

Lloc: Seu del Departament de Cultura de la Generalitat a Lleida
Dates: Fins al 30 de juny

La seu del Departament de Cultura de la Generalitat a Lleida (Rambla d’Aragó, 8 ) acull fins al 30 de juny d’enguany l’exposició Cançons de pandero del Museu Etnològic de Barcelona.

Una exposició que també esdevé un homenatge a la tasca de tota una vida de l’escriptora i investigadora Dolors Sistac en relació a la tradició de la cançó de pandero a Catalunya, seguint els treballs de camp dels anys setanta de l’Enric Farreny.

La presència de l’exposició ha significat un reconeixement a la feina feta per les persones i entitats, i una motivació per establir noves relacions amb ajuntaments que s’interessen per portar Cançons de pandero als seus pobles, com Àger i Senterada, i amb la Universitat de Lleida.

Deixa un comentari