El Llop

El proper divendres 3 de juliol, a les set de la tarda,  s’inaugurarà al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí l’exposició El llop, que tracta des de vessants científics i socials la incidència històrica que ha tingut la presència del llop a les nostres terres, i les causes i conseqüències que es deriven del seu progressiu retorn, des de l’any 2004, a les nostres contrades. S’encarregaran de presentar l’exposició el naturalista i comissari de la mostra Josep Maria Massip, i el director de la Fundació Carulla, Carles Duarte. L’exposició romandrà al Museu fins el dia 20 de setembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s