1a Trobada de saurins de Catalunya

El proper 18 de setembre al matí tindrà lloc a Tarroja de Segarra aquesta trobada, que compta entre les principals activitats previstes una taula rodona sobre la radioestèsia i la pràctica dels saurins, així com un seguit de demostracions de l’art de buscar aigua subterrània per mitjà de diversos estris. Durant el matí també es presentarà el llibre Bruixots de l’aigua, publicat dins la col·lecció Estudis sobre el Patrimoni Etnològic de Catalunya com a resultat de la recerca de Rosa M. Canela becada el 2008 pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

Programa de la 1a Trobada de Saurins

2 respostes a “1a Trobada de saurins de Catalunya

 1. Hola a tots per a mi ha segut un gran tema pro pels que no hem pogut assistir ens agradaria moltísim que aquets saurins tinguessin noms i cognoms per si algun dia tenim que contactar amb ells desde el que ho practica ja fa molts anys com el que no fa gaire y ja te els coneixements necessaris per formar part de aquet col·lectiu que crec molt necessari que hi forma per cert molt necessari

  També crec que es molt important per nosaltres en que potser abans o molt mes tar els tindrem de ne necessitar i saben el seu nom i la comarca on viu segons el nostre criteri(qui pot ser no serà el mes adequat,encara que nosaltres pensem el contrari y llavores ans equivoquem per las raons que siguin.

  Per aquesta raó demano la llista i potser per ordre de edats (això sereu vosaltres que heu de fer-ho de la millor manera possible i honrada per a totom.Moltes gracies i agrairia que m’escotéssiu una mica,perquè crec que com nosaltres deuen haver-ne moltíssim,y donar els màxims detalls possibles,preu,com es resol els desplaçaments y un molts etc.etc.

  Molt agraïts per tot i disculpeu si e dit alguna cosa que els demes no els pot interesar gaire.

 2. rose Gonderman en relació al teu comentari, i com a part de l’organització de la trobada de saurins de Tarroja volia comentar-li que no podem facilitar una llista de saurins, perquè ens caldria l’autorització de tots ells per a donar el seu nom i dades de contacte.
  Posem a la seva disposició el nostre bloc: http://bruixotsdelaigua.blogspot.com/ Des d’allí pots demanar que els saurins que visiten el bloc es posin en contacte amb vostè.

  Ben cordialment,

  rosa

Deixa un comentari