Congrés internacional "Els jocs en la història"

Dates: 18 i 19 de maig de 2012.
Lloc: Casal Municipal de Móra la Nova (Pl. de l’Església) / Casal Municipal d’Ascó (Rbla. Catalunya, 12)

Presentació de comunicacions
Les persones interessades en fer propostes de comunicacions hauran d’informar a la secretaria de les jornades de les seves dades i el títol abans del 23 març de 2012. Els resums de les comunicacions, d’un màxim de tres-centes paraules, s’hauran d’enviar per correu electrònic abans del 13 d’abril de 2012 a l’adreça electrònica .
El comitè científic organitzador, que decidirà sobre l’acceptació de les comunicacions proposades, es reserva el dret de seleccionar aquelles que s’inclouran dins el programa.

Presentació de comunicacions-pòster.

Aquest apartat es dirigeix a mostrar els resultats d’alguna recerca o experiència al voltant dels jocs i esports tradicionals en la història. El format serà d’1 m d’alt per 80 cm d’ample. Se suggereix que consti dels següents apartats: títol, autors i filiació (institució), introducció, material i mètodes, resultats, conclusions i bibliografia.
Les persones interessades en participar en aquesta modalitat de comunicació hauran de comunicar-ho a la secretaria de les jornades abans del 23 de març de 2012 i presentar el contingut del pòster maquetat abans del 30 d’abril de 2012 a l’adreça electrònica: elena@irmu.org.

Reconeixement de crèdits i activitats formatives.
– Activitat reconeguda dins del Pla Formatiu de Zona del Departament
d’Ensenyament.
– V Jornades Formatives de Coordinadors/es del Pla Català d’Esport a l’Escola
de Terres de l’Ebre
-Activitat reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esplai. Tortosa.
– Activitat reconeguda com a Seminari Els jocs en el segle XXI: noves tecnologies i ensenyament per als estudiants de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (divendres 18 maig).
– Reconeixement de 2 crèdits acadèmics per la Universitat de Lleida.

Dissabte 19 de maig. Pavelló i recinte firal Móra la Nova. DIADA DE JOCS I ESPORTS TRADICIONALS:Exposicions, tallers de jocs i esports per a nens, joves i adults,Mercat del joc tradicional

Quadríptic amb el programa i la butlleta d’inscripció

Organitza:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Institut Ramon Muntaner, Ajuntament de Móra la Nova, Ajuntament d’Ascó.
Col·laboren:
Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó; Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals; Associacions i entitats culturals de Móra la Nova; Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre;Cia. de Jocs l’ANÒNIMA; Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre; Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre; Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana; Diputació de Tarragona; Escola Catalana de l’Esplai de Tortosa; Ideologies i Societat a la Catalunya Contemporània-URV; INEFC Lleida; Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova; Museu de les Terres de l’Ebre; Obra social “la Caixa”
Pla Català d’Esport a l’Escola Terres de l’Ebre; Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre; Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre; Tradijoc-VIII Trobada de Jocs Tradicionals i Populars de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.
Amb el suport de: El Punt Avui, Presència, Nous Horitzons, Setmanari L’Ebre, Fundació Josep Irla, Canal Terres de l’Ebre.
Més informació: Institut Ramon Muntaner

Deixa un comentari