Retrats de festa

Des del segle XIX, els fotògrafs professionals i els particulars s’han sentit atrets per les festes, aquestes fites de la vida col·lectiva que revivim cada any i que són un referent de la comunitat que les celebra.

L’exposició Retrats de festa vol mostrar els protagonistes de les festes de Cambrils: els músics, els balladors, els cantaires, les pubilles, els que fan els preparatius… I, sempre al seu costat o envoltant-los, els cambrilencs i els forasters que viuen la festa.

Està formada per una quarantena de fotografies dels fons de l’Arxiu Municipal de Cambrils, datades entre inicis del segle xx i l’actualitat. Es complementa amb dos muntatges audiovisuals que permeten fer un recorregut pel cicle festiu cambrilenc a l’actualitat, produïts per Cambrils Audiovisual – Ràdio i Televisió de Cambrils, per l’àrea de Festes de l’Ajuntament de Cambrils i per Revista Cambrils. També inclou una tria d’altres tipus de documents -programes, bans, passis, rebuts, invitacions- relacionats directament amb l’organització de les festes cambrilenques del passat i del present.

Lloc: Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils

Dates: del 5 de setembre al 19 d’octubre

Inauguració: dimecres 5 de setembre, a les 8 del vespre

Organitzen: Arxiu Municipal de Cambrils i Àrea de Festes de l’Ajuntament de Cambrils

Deixa un comentari