Fons Fotogràfic Popular Barceloneta

Exposició de l’11 de juny al 24 de juliol 2014

Casa de la Barceloneta 1761

C/. Sant Carles, 6

El Fons Fotogràfic Popular (FFPB), nascut l’any 2014 com a grup de treball de La Casa de la Barceloneta 1761, és un projecte veinal col·laboratiu que té com a objectiu principal reconstruir la memòria gràfica del nostre barri.

El pal de paller del FFPB és la crida periòdica a la participació de veïns i veines per a que aportin les seves fotografies antigues, conservades en els seus fons familiars. També es busca la complicitat i la participació activa de les entitats del barri. Al cap i a la fi, la raó de ser del FFPB és anar construint entre tots i totes, sense presses, una finestra àmplia oberta a la memòria.

ELS CORS D’AHIR. Imatges dels incis d’una festa popular barcelonetina és el primer projecte expositiu vinculat al Fons Fotogràfic Popular (FFPB). Proposa un recorregut visual pels primers temps de la Festa dels Cors als carrers del barri i ha estat organitzada amb l’estreta col·laboració de bona part de les societats corals més antigues de la Barceloneta.


L’acte d’inauguració serà l’11 de juny a les 19h a la Casa de la Barceloneta, comptarà amb la presència de Martí Domènech (ACH Els Tranquils), Antonio Rodríguez (SCH La Perla), Carmen Salvador (SCH L’Oratge), Josep Vilches (SCH El Rossinyol)  i del Selectiu de Cantaires de La Barceloneta.

Esdeveniment a FB
https://www.facebook.com/events/550633945065143/

+ info:
http://www.ovq.cat/?projectes=barceloneta

Deixa un comentari