Melting Pot: castellers indis, govindes catalans

Filmoteca de Catalunya. Sala Laya
Pl. de Salvador Seguí, 1-9, Barcelona

Dissabte 15 de novembre de 2014, 12.00 h

La colla castellera de Sants, a través del micromecenatge, ha produït aquest documental sobre la connexió entre els castellers catalans i els govindes indis. El film gira al voltant del Dahi Handi, la celebració castellera hindú celebrada a la ciutat de Thane, i mostra la participació dels Castellers de Sants en aquest festival que culmina amb el trencament d’una olla on es barreja iogurt, flors i espècies diferents. El viatge serveix per explicar aquest sentiment compartit entre dues cultures diferents, i el nom del documental vol expressar la metàfora d’una olla on es fonen els diferents elements d’una societat plural. El film va ser dirigit per Marta Saleta, amb guió de Guillermo Soler i la mateixa directora.

Deixa un comentari