Toponímia de la Vall d'Arbúcies

El passat dissabte 18 d’abril es va presentar  la nova web Toponímia de la Vall d’Arbúcies s. IX-XXI, que ofereix la possibilitat de difondre el treball de recerca realitzat per Joan Illa (historiador) i Montse Duran (filòloga).

La web aplega més de 3.000 topònims que ens parlen del poblament, l’orografia, el paisatge o les activitats econòmiques de la Vall d’Arbúcies al llarg de la història. El portal www.toponimia-arbúcies.cat ha estat impulsat per l’Ajuntament d’Arbúcies i el Museu Etnològic del Montseny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s