II Congrés de remeis populars a l'abast de tothom

El col·lectiu de remeiers i remeieres proposa recuperar de l’oblit i difondre els remeis casolans propis de la cultura popular del territori a partir de la recerca, la publicació i l’organització de tots tipus d’activitats. En aquesta línia, organitza el proper 7 d’octubre a la Sala de Congressos i Reunions del Monestir de Sant Feliu de Guíxols el II Congrés de Remeis Populars a l’abast de tothom. La jornada comptarà amb conferències, demostracions, taules rodones, debats i projeccions al voltant de l’ús actual dels remeis populars en diferents àmbits socials i culturals. La conferència inaugural anirà a càrrec de Josep Maria Comelles i d’Isabel Ricco, sota el títol “Rituals populars de sanació i nou model de curanderisme.”

La jornada compta amb el suport de la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Podeu trobar tota la informació al programa de la jornada.

One thought on “II Congrés de remeis populars a l'abast de tothom

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s