Trobada d'investigadors

El proper dissabte 21 de novembre, a partir de les 9.20 h, es durà a terme a l’auta 425 del Campus Catalunya de la URV la trobada d’investigadors “Els espais de l’antropologia a les comarques de Tarragona” organitzada per l’ITA- Associació d’Antropologia i DAFITS – Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV i compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i de l’Institut Ramon Muntaner.

La data límit per a la inscripció, gratuïta, acaba el 18 de novembre i es pot formalitzar en línia a l’enllaç www.itantropologia.cat/ita/preinscripc

Aquesta trobada té com a objectiu exposar algunes de les necessitats i reptes per dinamitzar i potenciar el treball i la recerca en antropologia a les comarques de Tarragona.

La trobada s’estructurarà a partir de diferents reunions per àmbits temàtics (patrimoni, gestió cultural, recerca i intervenció social, educació i salut), amb un debat a cada àmbit sobre els recursos, dèficits, necessitats i propostes d’actuació. Aquests debats es realitzaran a partir dels següents eixos:

– Recursos relacionats amb l’antropologia, etnologia i etnografia presents a les comarques de Tarragona (universitat, museus, centres d’interpretació, arxius, centres d’estudi, fundacions….)

– Necessitats i dèficits que detecten els experts en els diferents espais
de l’antropologia a les comarques de Tarragona.

– Propostes d’actuació, com ara la creació d’una xarxa d’experts en antropologia, etnologia i etnografia; l’organització d’unes Jornades d’Etnologia de les Comarques de Tarragona i/o el disseny d’una oferta formativa (cursos, seminaris, conferències, tallers…).

Arxius relacionats:
trobada_antropologia_tgn_5638ba68e7469.pdf (178Kb)

Deixa un comentari