Donasses i homenots

Publicació en format electrònic del llibre Donasses i homenots: Homenatge als “informadors” dels antropòlegs d’en Lluís Mallart

Encara que els informants dels antropòlegs i d’altres investigadors en ciències socials quedin la majoria de les vegades reduïts a l’anonimat o convertits en números, no podem oblidar que són una de les claus de les nostres reflexions.

Lluís Mallart ens recorda en aquest llibre que tots ells tenen un nom i cognom, cara i ulls, que amb els seus gestos i paraules ens aporten una mica de llum en les nostres investigacions i una tristesa immensa al constatar que sovint queden en l’oblit… En fer memòria d’algun d’ells, l’autor d’aquest homenatge ens endinsa, una vegada més, en el coneixement de la societat evuzok.

Es pot llegir a: http://issuu.com/publicacions-urv/docs/9788484243984/1

Deixa un comentari