Los Cantadors

Presentació de la publicació Los Cantadors. Cants religiosos de tradició oral de les Garrigues, el Segrià, la Noguera, el Pla d’Urgell i l’Urgell de Amàlia Atmetlló, Ester G. Llop i Jaume Ayats.

El llibre, acompanyat d’un CD, recull la recerca feta a una cinquantena de pobles sobre la memòria dels cants religiosos, de les ocasions i de les emocions que els donaven sentit i força. Alguns cants i ocasions han perviscut, no sense transformacions i adequacions. En altres pobles, els testimonis encara són nombrosos i la força del record és prou rellevant per a poder-ne precisa els detalls i per a recollir-ne un bon nombre d’interpretacions, a més d’alguns enregistraments recuperats de la dècada del 1960.

Aquí trobareu les dates i llocs on es presentarà el llibre.

Deixa un comentari