Inauguració del Museu de les Terres de l'Ebre

El dia 3 de desembre s’inaugurarà oficialment el Museu de les Terres de l’Ebre, en un acte que serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya el Molt Honorable senyor Artur Mas. Amb aquesta inauguració finalitza el projecte d’ampliació i remodelació que s’ha dut a terme en els darrers 15 anys, i un cop realitzada, el centre obrirà de nou les seves portes al públic després de restar tancat el darrer any per les tasques de muntatge de les noves exposicions permanents Les Terres de l’Ebre: de la prehistòria a l’edat mitjana i L’Ebre: camí d’aigua, així com el nou Espai Multimèdia, que es podran visitar seguint l’horari habitual del centre. El Museu de les Terres de l’Ebre forma part de la xarxa territorial de l’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya.

Data: Dissabte 3 de desembre de 2011

Lloc: Museu de les Terres de l’Ebre. C. Gran Capità, 34 43870 Amposta

Deixa un comentari