Concurs de curtmetratges sobre ritus

Des dels principis de la humanitat l’ésser humà ha desenvolupat pràctiques amb valors simbòlics, de manera repetida i seguint unes pautes concretes, per destacar els moments més importants de la seva existència: ritus de pas que marquen les etapes vitals, rituals religiosos en els què s’estableix la comunicació amb la divinitat… però també d’altres menys solemnes, petits ritus domèstics com ara asseure’ns al sofà a veure la tele o descalçar-nos a l’arribar a casa.

L’objectiu de la primera edició del concurs “Antropología en corto” és reflectir la importància  que tenen aquestes cerimònies per a l’ésser humà en qualsevol societat, cultura o grup ètnic del món, de quina forma a través seu desenvolupa la seva faceta social i el seu aspecte espiritual i de quina manera li serveixen per ordenar la seva existència i les seves relacions.

I Concurso Nacional de Cortometrajes “Antropología en corto”

Deixa un comentari