Què vol dir ser de mar?

L’institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) organitza la taula rodona Què vol dir ser de mar en motiu de la presentació del llibre “Ser o no ser de mar. Arenys: Història, Patrimoni i Antropologia marítima“. El llibre, d’Eliseu Carbonell, Miguel Doñate i Pablo Romero i editat per l’ICRPC, és un dels resultats principals de la recerca duta a terme per un grup d’investigadors sota la coordinació del Museu Marítim de Barcelona,  en el marc de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya i en la modalitat anàlisi, amb el títol “De cara al mar. Estudi etnològic dels ports de Cambrils i Arenys de Mar i el seu paper en la identitat marítima catalana“.

Data i lloc: 20 d’abril de 2012, a les 16.30h. Seminari del Departament d’Antropologia. Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. C/ Montalegre, 6.

Participants: Eliseu Carbonell, Miguel Doñate i Pablo Romero com autors del llibre, juntament amb Joan Lluís Alegret, Ignasi Terradas, Enric Garcia, David Florido, Juan A. Rubio‐Ardanaz, Juan A. Apraiz, Ángeles Corbacho i Nadia Fava.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s