Procesos de musealización. Más allá de los museos.

Dins del programa de Cursos i Seminaris de la Universitat d’Estiu de la Universidad del País Vasco, els dies 5 i 6 de juliol tindrà lloc el curs “Procesos de musealización. Más allá de los museos.”:

En temps de crisi els models de patrimonialització i musealització a l’ús són qüestionats. D’una banda, pateixen les primeres urpades de l’austeritat pressupostària i, per un altre, es comencen a mirar amb lupa antigues proclames que prometien una relació causa-efecte entre les inversions patrimonials i la generació de riquesa i recursos. Els museus i centres patrimonials han de buscar, per tant, noves vies per procurar la seva viabilitat financera i, alhora, han d’inventar-se noves maneres d’establir una complicitat, més efectiva, més profunda, amb els col·lectius socials que els sustenten.

Aquest seminari tracta de repassar algunes alternatives ja engegades i discutir sobre la viabilitat i sostenibilitat de les iniciatives patrimonials, dirigint-se tant a un públic especialitzat com a alumnes de carreres relacionades i públic en general.

Lloc: UPV/EHU BBK Etxea. Bilbao. (Casc Antic)

Horari: De 9:00 a 15:00 hores

Preu: Estudiants i aturats 25 €. Resta de matrícules 50 €

Terminis de matrícula: Des del 2 de maig al 3 de juliol

Validesa acadèmica: 20 hores

Coordinació: Iñaki Díaz Balerdi (UPV/EHU)

Programa del curs

Deixa un comentari