La vida quotidiana a l'època medieval

Museu Diocesà i Comarcal de Solsona. Pl. del Palau, 1, Solsona
Del 21 d’abril al 31 de juliol de 2012


El Museu Diocesà i Comarcal de Solsona va inaugurar el 21 d’abril aquesta exposició, la tercera que organitza l’associació Amics del Museu de Solsona. L’abast cronològic de la mostra -que no conté textos de cap mena- va del segle V fins al XV, i s’hi representen diferents aspectes de la vida medieval: 1) l’agricultura representada en un mural pintat, obra de Fermí Garriga, 2) l’Església, atès la importància de la religiositat en aquesta època; en aquest àmbit s’hi mostra, entre altres aspectes, com es pintava un mural, amb els pigments que s’empraven), 3) una llar de l’època, i 4) un taller d’un picapedrer artesà.

Informació: Museu Diocesà i Comarcal de Solsona. Tel.  973 482 101, museu@museusolsona.cat

Deixa un comentari