Una finestra al Montseny

El cap de setmana del 6 al 8 de juliol l’Ajuntament del Figaró i el Parc Natural del Montseny organitzen la fira Una finestra al Montseny, una mirada al massís i el seu ric patrimoni amb un espai de debat sobre el desenvolupament econòmic d’aquesta Reserva de la Biosfera. L’espai de debat i reflexió té lloc el el divendres 6, i s’estructura a partir de dos eixos:  “Reserva de la Biosfera: impulsant el desenvolupament sostenible” i “El producte local com a estratègia de desenvolupament”. Podeu consultar el programa complet a http://www.unafinestraalmontseny.blogspot.com.es/p/programa.html

Data : Divendres, 6 de juliol  de 2012
Lloc: Sala cultural del Centre Cívic, C/ Major 37, Figaró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s