Foto-Montseny 2012

El Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica el Centre d’Arbúcies han preparat la tercera edició del Foto-Montseny amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres. Les diferents activitats que s’han organitzat pretenen apropar la fotografia, el patrimoni, la natura … des del Montseny fins a Madagascar.
Una segon a part d’aquesta mostra gira al voltant del Concurs FotoMontseny2012 que pretén ser un element de difusió de la fotografia de temàtica montsenyenca en els seus aspectes culturals i naturals i té la clara vocació de promocionar la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Dates: del 15 desembre de 2012 al 13 de març de 2013

Lloc: Museu Etnològic del Montseny

Més informació a www.museuetnologicmontseny.org i a www.fotomontseny.blogspot.com

Deixa un comentari