www.ceramicdictionary.com

Us presentem una pàgina web sobre ceràmica, gratuïta i trilingüe (en anglès, català i castellà), que recull el treball de recopilació realitzat durant molts anys per la mestra artesana ceramista Susan Mussi, amb la col·laboració d’altres mestres artesans ceramistes com Núria Pié, Ramon Fort o Manel Diestre.
El web és una enciclopèdia ceràmica que recull més de 30.000 definicions i il·lustracions, que està en constant renovació, i sol·licita la col·laboració d’altres ceramistes que puguin aportar els seus coneixements i experiència per anar enriquint-la, donat que hi ha centenars de paraules de ceràmica i especialitats que encara manquen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s