La veu del carbó

La veu del carbó , Lluís Pla (1923-2013) és el títol del documental que el realitzador Antoni Martí ha editat en els darrers mesos per recordar la figura de Lluís Pla, un dels darrers habitants de les Gavarres que durant el segle XX encara va arribar a la jubilació aprofitant els recursos forestals, silvícoles i agrícoles que oferia el massís. El proper dissabte 9 de maig es presenta el documental al Museu del Suro de Palafrugell, amb la participació d’Àngel i Eloi Madrià, que parlaran d’en Lluís Pla abans de la projecció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s