Catàleg de gegants centenaris de Catalunya

ARDÈVOL i JULIÀ, Lluís (coord.) (2015) Catàleg de gegants centenaris de Catalunya. Barcelona, Generalitat de Catalunya, Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, 283 pàg.

Documentats ja a les festes catalanes del segle XV, els gegants han viscut una expansió considerable des del darrer terç del segle XX. Al seu voltant ha sorgit un important moviment associatiu que contribueix a la seva preservació, difusió i presència en els esdeveniments festius d’arreu del país. Aquest llibre recull els gegants de més de 100 anys, una antiguitat que els confereix per si sola un caràcter patrimonial. El  llibre ha estat coordinat per Lluis Ardèvol i Julià, amb la participació de Carles Freixes i Codina, Jan Grau i Martí, Oriol Ibàñez i Roig, Jordi Miralles i Jonch, Gerard Picó i Viñas, Gerard Pouget Navarro, Joan Pozo i Marcet i Albert Rumbo i Soler.

+ info: Llibres gencat

Descarregueu-vos-el en pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s