Les festes del Maig

Eva Cerveto i la Mireia Roca, antropòlogues autores de la monografia Tallar-lo per després plantar-lo. Aproximació etnogràfica a la Plantada de l’Arbre Maig a Òrrius, fan una crida a finançar tres nous productes sobre les Festes de Maig mitjançant el micromecenatge. El primer, un conte infantil il·lustrat en color; en segon lloc tenen per objectiu la impressió de la monografia amb fotografies en color, de 60 pàgines, mida DINA5 i enquadernació fresada; finalment, volen imprimir un audiovisual amb l’estoig DVD i la gràfica exterior impresa. Vegeu tota la informació detallada en aquest indret web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s