Nous rituals matrimonials a França

Data: 30/03/2016 19:00

Organitza: Museu d’Història de Catalunya

A càrrec de Martine Segalen (Université Paris Ouest Nanterre-La Défense)

D’una banda el matrimoni és un ritual complex i en el fons trivial pel seu caràcter repetitiu; de l’altra, és un fet singular pels individus, les famílies i els grups que hi participen. La conferència descriurà els canvis socials produïts entorn el matrimoni a França (on el nombre de cerimònies s’ha reduït considerablement en els darrers temps) i les conseqüències sobre els rituals contemporanis. Els nuvis continuen dient que celebren un  “matrimoni tradicional”… que s’amaga, però, darrera d’aquesta afirmació?

L’assistència a totes les conferències és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Lloc: Auditori del Museu d’Història de Catalunya (4a planta), Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar), 08039 BARCELONA

+ info: http://www.mhcat.cat/activitats/activitats_culturals2/conferencia_nous_rituals_matrimonials_a_franca

Deixa un comentari