Cultura Viva 2016

CulturaViva.general.inddUs presentem el cartell general d’enguany del Cultura Viva, el qual dóna continuïtat a les activitats organitzades fins a la data per l’Institut Ramon Muntaner en el mateix marc. Aquest programa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial té per objectiu  presentar a les comunitats que han estat objecte d’estudi les principals investigacions de caràcter antropològic que s’estan duent a terme al nostre país. Enguany, la incorporació de nou noves entitats a la xarxa de l’Observatori ha fet augmentar el nombre d’activitats previstes així com la seva diversificació geogràfica i temàtica.

Obteniu-ne una imatge ampliada aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s