Les cabanes de volta de Belltall

A l’octubre de 2021 s’ha publicat el llibre “Les cabanes de volta de Belltall” de Josep Joan Berenguer Villaseca i Anton Maria Berenguer Torres, dedicat a aquestes construccions de pedra seca de Belltall (Conca de Barberà). Està dedicat a Josep Joan Berenguer Villaseca, que va morir el 22 d’octubre de 2020. S’hi esmenta l’agraïment, per la seva col·laboració, de Jordi Molina Pérez, Ramon Artigas Ibáñez i August Bernat Constantí.   

S’inicia recordant que la revista de l’Associació de Veïns de Belltall, en el número d’hivern de 2001, ja feia esment de les cabanes de volta del municipi. A continuació, es detallen 30 cabanes, amb la seva fitxa corresponent i diverses fotografies (vista general, detalls…).    

Per aconseguir-lo dirigiu-vos a la “Revista Pedra Seca”:

http://www.edatmitjana.cat/web/revista-pedra-seca/

També al telèfon 93 352 12 75 o al mòbil 620 023 826.

Deixa un comentari