Ànimes de batan

Som a les primeres dècades del segle XX, època de canvis socials i econòmics. En un entorn industrial, fascinant i conflictiu, una família d’obrers del tèxtil de Manlleu s’obre pas per viure i sobreviure en els reduïts escenaris de la seva vida quotidiana. Espais estrets, fets de llums i ombres, com les escletxes que s’endevinen entre els cilindres del batan. Aquesta màquina destria el cotó de les primeres impureses i en treu la tela de batan, valuosa però encara amb petites impureses. Com les ànimes dels homes i les dones que menen les màquines, farcides de somnis i de vida, de conflictes i penúries. Ànimes de batan.

Ànimes de batan és un espectacle fruit de la intensa trajectòria de col·laboració entre el Museu Industrial del Ter i la companyia teatral Corcia Teatre, concebut amb la voluntat de continuar explorant el llenguatge teatral per arribar a nous públics i difondre aspectes significatius de la història de la industrialització al Ter.

Lloc: Museu Industrial del Ter

Data: A partir del 17 de juny

Per més informació: Museu Industrial del Ter. Tel. 938 515 176

Clickeu per veure vídeo

Deixa un comentari