Museus, multiculturalisme i comunitat

Lloc: CaixaForum Girona. C. dels Ciutadans, 19, Girona

Dates: 13 i 14 d’octubre

Informació: Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural. Tel. 972 183 424, icrpc@icrpc.cat

Nova edició dels Seminaris de l’Institut de Patrimoni Cultural sobre museus, multiculturalisme i comunitat. Enguany la persona convidada és la Dra. Annette B. Fromm, professora i coordinadora del Departament de Museografia de la Universitat Internacional de Florida i presidenta del Comitè Internacional de Museus d’Etnografia (ICME) de l’ICOM. Es va doctorar en Folklore (especialitat en Història de l’Art i Antropologia) a la Universitat d’Indiana (EUA) i durant els darrers anys ha ocupat diversos càrrecs en els museus d’Ohio, Oklahoma i Florida. També participaran el Dr. Joan Canimas (Universitat de Girona) i la Dra. Sophia Vackimes Serret (Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural). La inscripció és gratuïta i  s’ha de formalitzar a través de la pàgina web de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural.

Targetó amb la informació completa del Seminari

Deixa un comentari