Museus, multiculturalisme i comunitat

Lloc: CaixaForum Girona. C. dels Ciutadans, 19, Girona

Dates: 13 i 14 d’octubre

Informació: Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural. Tel. 972 183 424, icrpc@icrpc.cat

Nova edició dels Seminaris de l’Institut de Patrimoni Cultural sobre museus, multiculturalisme i comunitat. Enguany la persona convidada és la Dra. Annette B. Fromm, professora i coordinadora del Departament de Museografia de la Universitat Internacional de Florida i presidenta del Comitè Internacional de Museus d’Etnografia (ICME) de l’ICOM. Es va doctorar en Folklore (especialitat en Història de l’Art i Antropologia) a la Universitat d’Indiana (EUA) i durant els darrers anys ha ocupat diversos càrrecs en els museus d’Ohio, Oklahoma i Florida. També participaran el Dr. Joan Canimas (Universitat de Girona) i la Dra. Sophia Vackimes Serret (Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural). La inscripció és gratuïta i  s’ha de formalitzar a través de la pàgina web de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural.

Targetó amb la informació completa del Seminari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s