FOTO-MONTSENY 2011

El Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica el Centre d’Arbúcies han preparat la segona edició del Foto-Montseny amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres.

Les diferents activitats que s’han organitzat pretenen apropar la fotografia, el patrimoni, la natura… des del Montseny fins a terres llunyanes: l’Illa de Pasqua, Islàndia, Finlandia, passant per la costa del País Basc…

Una segona part d’aquesta mostra gira al voltant del II Concurs fotogràfic FOTO-MONTSENY que pretén ser un element de difusió de la fotografia de temàtica montsenyenca en els seus aspectes culturals i naturals i té la clara vocació de promocionar la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Dates: del 26 de novembre de 2011 al 29 de gener de 2012

Lloc: Museu Etnològic del Montseny

Més informació a www.museuetnologicmontseny.org

Deixa un comentari