Concurs fotogràfic Enramades 2012

El Museu Etnològic del Montseny exposa del 10 al 22 de juliol les obres presentades al XXVIII concurs fotogràfic Enramdes que organitza la Secció fotogràfica Centre d’Arbúcies. Les obres tenen com a temàtica principal la festa de les Enramades, declarada el 1999 Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i poden representar qualsevol dels elements de la festa: catifes de flors, passades, balls, danses… .

Podeu trobar més informació sobre la festa i la seva història al portal temàtic www.enramades.cat desenvolupat per l’Ajuntament d’Arbúcies que pretén ser una eina de difusió d’una festa tradicional que es celebra des de fa més de 500 anys.

Lloc: Museu Etnològic del Montseny. C. Major 6, Arbúcies (Selva)

Dates: Del 10 al 22 de juliol de 2012

Més informació: Museu Etnològic del Montseny. Tel. 972 86 09 08. memga@arbucies.org

Deixa un comentari