VIII Trobada d'Estudiosos del Montseny

La Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i la Universitat de Girona organitzen la vuitena edició de la Trobada d’Estudiosos del Montseny, que tindrà lloc a la Facultat de Ciències de la UdG els dies 22 i 23 de novembre.  L’objectiu d’aquestes jornades és difondre els treballs i estudis que s’han dut a terme en l’àmbit del Parc Natural del Montseny durant els darrers quatre anys, així com potenciar l’intercanvi entre els investigadors. El 1986 es realitzà la primera Trobada d’Estudiosos del Montseny amb una vocació clarament naturalista. Amb els anys s’han anat generalitzant i consolidant les recerques des de l’àmbit de les ciències humanes amb aportacions  de recerca etnològica.

Data : 22 i 23 de novembre de 2012

Lloc: Facultat de Ciències de la Universitat de Girona. Maria Aurèlia  Campmany, 69. 17071  Girona

Termini d’inscripció i de presentació de comunicacions: 5 de novembre de 2012

Organitza: Diputació de Barcelona, Diputació de Girona i Universitat de Girona

Informació: s.parcsn.jornades@diba.cat i web del  Parc Natural del Montseny

Deixa un comentari