Llegendes de mar de la Costa Brava

Martín i Serra, Miquel (2012) Llegendes de la Costa Brava. La Bisbal d’Empordà, Sidillà (la Talaia; 3), 384 p.

ACTE DE PRESENTACIÓ: dimecres 17 d’octubre, a les 19.00 h, a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona (Avda. de les Drassanes, s/n). Hi intervindran l’autor, Miquel Martín (escriptor), Elisenda Roca (periodista i escriptora) i Xavier Cortadellas (escriptor i editor).

Recull de llegendes de la Costa Brava realitzat per Miquel Martín entre la gent gran d’aquesta zona, i també extretes de publicacions antigues. El medi marítim dóna caràcter a aquestes narracions: sirenes, monstres, mariners perduts, tempestes inesperades, tresors amagats, pirates, contrabandistes i amors incondicionals en són alguns dels temes principals.

Deixa un comentari