Llegendes de mar de la Costa Brava

Martín i Serra, Miquel (2012) Llegendes de la Costa Brava. La Bisbal d’Empordà, Sidillà (la Talaia; 3), 384 p.

ACTE DE PRESENTACIÓ: dimecres 17 d’octubre, a les 19.00 h, a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona (Avda. de les Drassanes, s/n). Hi intervindran l’autor, Miquel Martín (escriptor), Elisenda Roca (periodista i escriptora) i Xavier Cortadellas (escriptor i editor).

Recull de llegendes de la Costa Brava realitzat per Miquel Martín entre la gent gran d’aquesta zona, i també extretes de publicacions antigues. El medi marítim dóna caràcter a aquestes narracions: sirenes, monstres, mariners perduts, tempestes inesperades, tresors amagats, pirates, contrabandistes i amors incondicionals en són alguns dels temes principals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s