Joc a joc

Dates: fins al diumenge 25 de maig de 2014
Lloc: Sala de Ball de La Casa dels Entremesos (Plaça de les Beates, 2), Barcelona

Exposició “Joc a Joc”, a Barcelona, en el marc del RECERCAT. L’exposició, realitzada per l’Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó, explica a través de 7 plafons una experiència de més de deu anys que es realitza én aquella població riberenca, i que a través de la qual, amb el joc com a eix conductor, es va descobrint i coneixent el patrimoni arquitectònic i lúdic del poble.

Organitza: Esbart Català de Dansaires, Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó, Institut Ramon Muntaner, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.
Amb la participació de: La Casa dels Entremesos.
Col·laboren: Centre d’Estudis de Montjuïc, Centre d’Estudis Ignasi Iglésias, Tot Història, Taller d’Història de Gràcia, Taller d’Història del Clot-Camp de l’Arpa, Arxiu Històric de Roquetes- Nou Barris, Institut d’Estudis Montjuïc i CERHISEC.

+ info: Institut Ramon Muntaner, 977 40 17 57

Deixa un comentari