La força de les llegendes i la comunicació oral

El divendres 27 de juny, a les 20h, es portarà a terme a l’auditori del Museu de la Mediterrània una activitat al voltant de l’exposició Les dones imaginàries. Concretament es tracte d’un col·loqui que porta per títol La força de les llegendes i la comunicació oral i que comptarà amb la presència d’Àngel Vergés, l’escriptora Núria Esponellà i l’artista i autora de l’exposició Duaita Prats.

Lloc: Museu de la Mediterrània. C/Ullà, 31. Torroella de Montgrí

Data: Divendres 27 de juny de 2014, a les 20h

Més informació: Museu de la Mediterrània. Tel. 972.755.180. info@museudelamediterrania.cat

Les dones imaginàries

Aquesta activitat s’inclou dins l’exposició que es podrà veure al Museu  de la Mediterrània fins el 26 d’agost. Aquesta és uns mostra artística i etnogràfica realitzada per Duaita Prats – Tau que fusiona la natura i l’essència femenina, utilitzant com a expressió aquests éssers llegendaris i fugissers tant arrelats a les nostres terres com són les dones d’aigua, en les qui alguns veuen les hereves de la devoció a la feminitat i la veneració per la força de l’aigua del Neolític. Una exposició que reinterpreta la figura de l’aloja buscant plasmar la seva íntima condició de dona, i vincular-la estretament amb l’entorn natural en què viu.

Deixa un comentari