Els camins del pessebre (documental)

Espai l’Amistat
C. de Sant Antoni, 60, Premià de Mar
Dijous 19 de febrer de 2015, 21.30 h

Aquest documental té per objectiu investigar què s’amaga darrera del curiós fenomen que és la Plantada del Pessebre de Sant Mateu. És fruit d’un procés de la recerca on s’han recuperat les primeres  imatges, de gran valor documental, de la plantada que es va iniciar l’any 1971. Els premianencs pugen a l’ermita de Sant Mateu el diumenge abans de Nadal i planten un pessebre que ha estat fet expressament per l’ocasió. El film fa un fidel seguiment a la història d’aquesta tradició, que revela els secrets

que han permès que perduri  durant gairebé mig segle. El passi del documental comptarà amb la presentació d’Esteve Rovira, director de la pel·lícula Serrallonga i de sèries de TV3, com El cor de la ciutat i La Riera.

FITXA TÈCNICA DEL DOCUMENTAL

Director: Martí Sala

Guió i  muntatge: Martí Sala i Jordi Montlló

Producció: Col·lectiu El Bou i la Mula

So: Marçal Sessé

Deixa un comentari