La Carbonera de Cànoves 2015La Carbonera de Cànoves 2015

La Carbonera de Cànoves ( Cànoves i Samalús, Vallès Oriental) és una mostra de carboneig que es realitza bianualment en aquesta vila del Montseny i que està organitzada per l’Associació el Suí. El proper dissabte 21 de febrer s’inicia la dotzena edició d’una mostra que inclou tot el procés del carboneig, des de la tria de la llenya fins a la venda del carbó, i que permet contemplar l’evolució de la pila i intercanviar impressions amb els carboners que en tenen cura.

Al llarg d’un mes es realitzaran les activitats directament vinculades a la fabricació del carbó així com d’altres de lúdiques i de difusió com són les rutes per la zona, exposició d’eines i fotografies antigues o la projecció del documental  La història del suro i del carbó, dels cineastes Lydia Zimmermann i Isaac Racine. Podeu consultar el programa complet aquí

La Carbonera de Cànoves (Cànoves i Samalús, Barcelona) es una muestra de carboneo que se realiza bianualmente en esta villa del Montseny y que está organizada por la Associació el Suí. El próximo sábado 21 de febrero se inicia la duodécima edición de una muestra que incluye todo el proceso del carboneo, desde la elección de la leña hasta la venta del carbón, y que permite contemplar la evolución de la pila e intercambiar impresiones con los carboneros que cuidan.
A lo largo de un mes se realizarán las actividades directamente vinculadas a la fabricación del carbón así como otros de lúdicas y de difusión como son las rutas por la zona, exposición de herramientas y fotografías antiguas o la proyección del documental La historia del corcho y del carbón, de los cineastas Lydia Zimmermann e Isaac Racine. Puede consultar el programa completo aquí

Deixa un comentari