La vida al barri. Comerç al barri antic de Valls

Presentació del documental: 17 de febrer de 2012, a les 20h.
Lloc: Sala d’actes de l’Institut d’ Estudis vallencs (C/ de Jaume Huguet, 1), VALLS.

Projeccions del documental: dies 20, 21 i 22 de febrer de 2012, a les 18.30h i a les 19.30h i el 22 de febrer a les 11h, 12h.
Lloc: Sala Sant Roc del ‘Institut d’ Estudis Vallencs (C/ de Jaume Huguet, 1), VALLS.

“La vida al barri. Comerç al barri antic de Valls” és un audiovisual realitzat per Anna Estallo i Xavi Pete que  recull les diferents entrevistes de memòria oral per diferents botigues i antics espais industrials del barri antic vallenc que es van realitzar a Valls els dies 26 i 27 d’ octubre de l’any passat en el marc dels IV Tallers i Jornades de Memòria Oral 2011-2012, coorganitzats per l’Institut d’Estudis Vallencs, l’Institut Ramon Muntaner i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

Organitza: Institut d’Estudis Vallencs
Col·labora: Ajuntament de Valls, Institut Ramon Muntaner i Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Una resposta a “La vida al barri. Comerç al barri antic de Valls

  1. […] “La vida al barri. Comerç al barri antic de Valls” és un documentat realitzat per Anna Estallo i Xavi Pete i produït per l’Institut d’Estudis Vallencs que  recull les diferents entrevistes de memòria oral per diferents botigues i antics espais industrials del barri antic vallenc que es van realitzar a Valls els dies 26 i 27 d’ octubre de l’any passat en el marc dels IV Tallers i Jornades de Memòria Oral 2011-2012, coorganitzats per l’Institut d’Estudis Vallencs, l’Institut Ramon Muntaner i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. el passat 17 de febrer es presentar públicament a la seu de l’IEV. […]

Deixa un comentari